LT
Futbolo klubas "Savanoris"
Tautiška giesmė aplink pasaulį
Aš prisimenu, kodėl esame laisvi!
Select sport
Krašto apsaugos ministerija
Šiaulių raj. Savivaldybė remia projektą "Futbolo plėtra Šiaulių rajone 2023  metais"
Mes klausome radijo stotį RS2!
Meanzhaar Barbershop
UAB "Autogedas"
Šiaulių Apskrities Futbolo Federacija
SK "Stop"
Šiaulių Futbolo Akademija
Paskutinės rungtynės
2024-04-15 20:30 Gytarių st.
Futbolo klubas "Savanoris" 1 : 2 "Medelyno bėgiai"
Ketvirtasis moksleivių futbolo lygos sezonas!
Ketvirtasis moksleivių futbolo lygos sezonas!
2012-02-14 13:00 - Atnaujinta

Ketvirtąjį sezoną Šiaulių apskrities moksleivių futbolo lyga (ŠMFL) pradeda  rekordiniu dalyviu skaičiumi  - 25 komandos. Kaip ir kasmet  daugiausia komandų delegavo Šiaulių rajonas - devynias, radviliškiečiai ir pakruojiečiai - po penkias, o šių metu debiutantai joniškiečiai - 6 komandas. Mes turime ir daugiau gerų naujienų! ŠMF lyga šiais metais remia ne tik Šiaulių raj. savivaldybės administracija, bet ir  trys nauji remėjai - UAB "Sport time", kuri yra oficialus sportinės aprangos ir avalynės "JOMA" atstovas Lietuvoje, UAB "M&G reklamos gamybos studija" teikianti reklamos gamybos paslaugas ir Joniškio raj. savivaldybės administracija. Tikimės, kad bendromis jėgomis   pakelsime  mūsų lygą vienu laipteliu aukščiau.

                   

Rezultatai:

Radviliškio raj.(vasario 20 d.):

 "Gražinos" pagr. mokykla -  moksleivių futbolos lygos čempionė. Jau pirmose rungtynėse Gražinos futbolistai žengė tvirtą žingsnį  titulo link - rezultatu 3:0 įveikta pagrindinė varžovė  "Vaižganto" pagr. mokykla, kuriai tai buvo vienintelis pralaimėjimas. Ir tolimesnėse varžybose čempionai nedarė  nuolaidų varžovams - 4:0 įveikta "Šeduvos" gimn., 3:1 Sidabravo vid. ir 5:1 Pašušvio pagr. Kur kas atkaklesnė kova užvirė dėl trečiosios vietos. Šeduvos gimnazijos futbolistams  pasiektos minimalios pergalės   1:0 prieš Sidabravo vidurinę ir Pašušvio pagr. mokyklą leido džiaugtis bronzos medaliais. Pricipinėje kovoje dėl ketvirtosios  vietos, rezultatas  2:2 buvo palankesnis Sidabravo  vidurinės moksleiviams, o Pašušvio futbolistams teko tenkintis penktąją vieta.

Galutinės vietos:

1. "Gražinos" pagrindinė mokykla

2. "Vaižganto" pagrindinė mokykla

3. "Šeduvos" gimnazija

4. "Sidabravo" vidurinė

5. "Pašušvio" pagrindinė mokykla

 

Šiaulių raj.(vasario 21d):

Šiaulių rajone sužaidus  rungtynes grupėse lyderiais tapo Raudėnų pagr. mokyklos ir Kairių pagr. mokyklos futbolistai. Kairių komanda, po dvejų metų pertraukos grįžusi į pergalių kelią, nenuolaidžiavo varžovams - 5:2 įveikta Verbūnų pagr. mokykla , 6:3 Meškuičių gimnazija ir 2:1 Gruzdžių gimnazija. Kur kas atkaklesnė kova virė A grupėje, kurioje Raudėnų futbolistai metė iššūkį Kuršėnų komandoms. Nors raudėniškiams pirmas blynas prisvilo - 3:5 pralaimėta praeitų metų rajono čempionams St. Anglickio pagr. mokyklos moksleiviams, tačiau pasiekta sunki pergalė 7:6 prieš Daugėlių futbolistus, lėmė pirmąją vietą grupėje. Paskutinėse grupės rungtynėse St.Anglickio moksleiviams buvo būtina pergalė prieš Pavenčių vidurinę, tačiau pastarieji parodė tvirtą charakterį  - lygiosios 1:1. Taigi, finaliniame etape kovo 7 d. viskas prasidės iš naujo,  komandos turės galimybę įrodyti, kad vienas ar kitas pralaimėjimas buvo atsitiktinumas. Atkrintamųjų varžybų poros: Raudėnų pagr. - Meškuičių gimn., St.Anglickio pagr. - Gruzdžių gimn., Daugėlių pagr. - Verbūnų pagr., Pavenčių vid. - Kairių pagr.

Šiaulių raj. (kovo 7 d.)

Moksleivių futbolo lygos finalinis etapas Šiaulių rajone praūžė tarsi uraganas - grupių favoritai „krito", o autsaideriai  tvirtai žengė į priekį.  „A" grupės nugalėtojai Raudėnų pagrindinės mokyklos moksleiviai  pralaimėjo  jau pirmajame etape, neatlaikę Meškučių gimnazijos futbolininkų spaudimo 1:2.  „B" pogrupyje antrąją vietą užėmusiai  Verbūnų pagrindinės mokyklos komandai namų sienos nepadėjo rimčiau pasipriešinti Daugėlių pagrindinės mokyklos futbolininkams - pralaimėta 1:3. Pirmame pusfinalyje S.Anglickio pagrindinė mokykla tik po baudinių serijos eliminavo kovingai žaidusius Kairių pagrindinės mokyklos futbolininkus 3:2, o praeitų metų finalistai Daugėliškiai antrame pusfinalyje nepaliko šansų Meškuičių atstovams - 3:0.  Rungtynės dėl bronzos tapo rimta įžangą finalui, kuriose Kairių moksleiviai tik po atkaklios kovos įveikė Meškuičių komandą 2:1. Finale, kuriame susitiko Daugėlių pagrindinė ir S.Anglickio pagrindinė,  čempionų titulą lėmė tikslus Deimanto Damkaus smūgis.  Anglickio pagrindinė mokykla - čempionai!

1. S.Anglickio pagrindinė mokykla
2. Daugėlių pagrindinė mokykla
3. Kairių pagrindinė mokykla
4. Meškuičių gimnazija
5. Pavenčių vidurinė
6. Gruzdžių gimnazija
7. Verbūnų pagrindinė mokykla
8. Raudėnų pagrindinė mokykla

Pakruojo raj. (vasario 22 d.):

Praeitų metų ŠMF lygos čempionai Žemynos futbolininkai įtikinamai 7:2 nugalėjo Balsių moksleivius, 10:0 Pašvitinio ir 3:0 Rozalimo komandas, bei 2:0 Triškonių  pagrindinės mokyklos futbolininkus. Kaip ir pernai į antrąją vietą pretendavo Balsių ir Triškonių komandos. Tarpusavyje sužaidus lygiosiomis 2:2, tapo aišku, kad sidabro medalius iškovos  tie, kas nepraras taškų  tolesnėse rungtynėse. Taip ir atsitiko. Triškonių futbolininkams sužaidus  lygiosiomis 1:1 su Rozalimo komanda, Balsių pagrindinės mokyklos komanda tapo vicečempionais. Nors Rozalimo moksleiviai ir nugalėjo lygos debiutantus Pašvitinio futbolininkus, tačiau iki trečiosios vietos pritrūko vieno taško.
Galutinės vietos:
1. Žemynos pagrindinė mokykla
2. Balsių pagrindinė mokykla
3. Triškonių pagrindinė mokykla
4. Rozalimo vidurinė mokykla
5. Pašvitinio pagrindinė mokykla

 

Joniškio raj. (vasario 23 d.):

"Žagarės" gimnazijos futbolininkai moksleivių futbolo lygos Joniškio rajono finale  įrodė savo pranašumą prieš "Saulės" vidurinės komandą. "Saulės" vidurinės moksleiviai pirmieji  pelnė įvartį ir turėjo gerą progą rezultatą padvigubinti, tačiau  žagariečiai  rezultatyviai išnaudojo varžovų klaidą gynyboje  - lygiosios 1:1. Baudinių loterijoje tikslesni buvo Žagarės futbolininkai. Kur kas mažiau intrigos buvo kovoje dėl trečiosios vietos.  P.Slančiausko gimnazijos futbolininkai  nepaliko vilčių "Kriukų" pagrindinės mokyklos komandai išmušdami keturis įvarčius.  Trims komandoms besiaiškinant  penktą - septintą vietas, lemiama buvo Skaistgirio futbolininkų pergalė prieš Gaščiūnų moksleivius 1:0. Jiems ir atiteko penktoji vieta, Gataučių pagrindinės mokyklos komandai - šešta, o Gaščiūnų pagrindinės mokyklos futbolininkai liko septintoje vietoje. Prizus komandoms ir geriausiems žaidėjams įsteigė futbolo klubas „Savanoris" ir Joniškio sporto centras.

Komandų rikiuotė ir geriausi žaidėjai:

1. „Žagarės" gimnazija - J.Naglius
2. „Saulės" vidurinė - E.Malinauskas
3. „P.Slančiausko" gimnazija - R.Pilipūnas
4. „Kriūkų pagrindinė - E.Joškanas
5. ‚Skaistgirio" pagrindinė - V.Keturakis
6. „Gataučių" pagrindinė - D.Paliukas
7. „Gaščiūnų" pagrindinė - E.Rudys

 

 

 

Grįžti