LT
Futbolo klubas "Savanoris"
Tautiška giesmė aplink pasaulį
Aš prisimenu, kodėl esame laisvi!
Select sport
Krašto apsaugos ministerija
Šiaulių raj. Savivaldybė remia projektą "Futbolo plėtra Šiaulių rajone 2023  metais"
Mes klausome radijo stotį RS2!
Meanzhaar Barbershop
UAB "Autogedas"
Šiaulių Apskrities Futbolo Federacija
SK "Stop"
Šiaulių Futbolo Akademija
Artėjančios rungtynės
2024-04-22 19:30 Gytarių st.
"Pavasario taurė 2024"
Futbolo klubas "Savanoris" : FK "Venta"
Finalas jau šį šeštadienį!
Finalas jau šį šeštadienį!
2020-02-06 09:00 - Dalius Einoris

Jau šį šeštadienį turime šansą pakartoti 2012 metų pasiekimą - tapti B lygos čempionais. Tiesa, prieš aštuonerius metus čempionatas vyko pagal mažojo futbolo taisykles (buvo žaidžiama 6x6), tačiau tai nesumenkina iškovoto titulo.  Kaip ir prieš aštuonerius metus, taip ir šiemet pusfinalyje nugalėjome "Adiada", tik finalo varžovas bus kitas, tai FK "Venta".

Artėjantis finalas tampa  įdomesnis ir dėl to, kad abi komandos atstovauja Šiaulių rajoną, o prisiminus 2019 metų rajono savivaldybės lėšų skyrimą sporto projektams - tampa dar įdomiau.  Mes nevertiname varžovų projektinės veiklos, tačiau labai keista kai abu  klubai dalyvauja  tuose pačiuose čempionatuose ir turnyruose, o  finansavimas skiriasi  7,5 karto („Venta" - 3000 eur.,"Savanoris"- 400 eur.). Nežiūrint į tai, mes   įrodėme, kad  turint „didelę širdį" ir energingą kolektyvą galima atlikti milžiniškus darbus rajono bendruomenės labui.

Prieš metus Šiaulių rajono meras Antanas Bezaras nusprendė, kad Futbolo klubas „Savanoris" prastesnis aštuonis kartus, tačiau šeštadienio rungtynėse nebus kovos tarp gėrio  ir blogio - bus futbolas!

 

2012 metų čempionatas spausti čia.

 

Grįžti