LT
Futbolo klubas "Savanoris"
Tautiška giesmė aplink pasaulį
Aš prisimenu, kodėl esame laisvi!
Select sport
Krašto apsaugos ministerija
Šiaulių raj. Savivaldybė remia projektą "Futbolo plėtra Šiaulių rajone 2023  metais"
Mes klausome radijo stotį RS2!
Meanzhaar Barbershop
UAB "Autogedas"
Šiaulių Apskrities Futbolo Federacija
SK "Stop"
Šiaulių Futbolo Akademija
Paskutinės rungtynės
2024-04-15 20:30 Gytarių st.
Futbolo klubas "Savanoris" 1 : 2 "Medelyno bėgiai"
Moksleivių futbolo lygoje visi finalininkai!
Moksleivių futbolo lygoje visi finalininkai!
2013-03-23 16:55

Penktasis moksleivių futbolo lygos sezonas artėja prie  finišo tiesiosios - žinomi visi finalo ketverto dalyviai pretenduosiantys į lygos čempionų titulą - Pavenčių mokykla (Šiaulių raj.), Žagarės gimnazija (Joniškio raj.), Žemynos mokykla (Pakruojo raj.) ir Gražinos pagrindinė mokykla (Radviliškio raj.).

Šiaulių rajone komandos kasmet  stebina  ne tik  dalyvių gausa, bet ir neprognozuojamais rezultatais - puikūs rezultatai grupės varžybose ir fiasko atkrentamosiose. Ne išimtis ir šiais metais. Jau pasibaigus grupių varžyboms paaiškėjo, kad devintoji vieta atiteko Kairių pagrindinės mokyklos futbolininkams, kurie ankstesniais metais nuolat pretenduodavo į  aukštas vietas.  Pirmosiose ketvirtfinalio rungtynėse Pavenčių mokyklos komanda, užėmusi A pogrupyje ketvirtą vietą, eliminavo B pogrupio lyderius Kužių vidurinės mokyklos moksleivius, antrosiose Daugėlių mokykla - Gruzdžių gimnazijos atstovus, o Raudėnų mokyklos  komanda nepaliko šansų aikštės šeimininkams Verbūnų sportininkams. Didžiausią ketvirtfinalio staigmeną pateikė Meškuičių gimnazijos futbolininkai, po baudinių serijos  eliminavę  2012 metų lygos čempionus St. Anglickio mokyklos moksleivius, kurie galutinėje įskaitoje liko tik šešti. Pavenčių moksleiviai įkvėpti sėkmės pusfinalyje įveikė Daugėlių futbolininkus, o Raudėnų moksleiviai po labai atkaklios kovos Meškuičių komandą. Rungtynėse dėl bronzos medalių vienintelis Meškuičių komandos žaidėjo tikslus smūgis nustūmė Daugėlių komandą į ketvirtąją vietą. Nors finale Raudėnų  futbolininkai parodė čempionišką žaidimą, tačiau Pavenčių moksleiviai sėkmingiau išnaudojo susikurtas progas ir pelnytai laimėjo aukso medalius. Šiaulių rajonas turi naują čempioną! Komandų rikiuotė: 1. Pavenčių mok. 2. Raudėnų mok. 3. Meškuičių gimn. 4. Daugėlių  pagr. 5. Kužių vid. 6. St.Anglickio mok. 7. Verbūnų mok. 8. Gruzdžių gimn. 9. Kairių pagr.

Joniškio rajone  kelialapį į finalinį etapą antrus metus iš eilės iškovojo Žagarės futbolininkai, po baudinių serijos įveikę  Saulės pagr. mokyklos komandą. Rungtynėse dėl bronzos medalių  taip pat neužteko pagrindinio laiko išsiaiškinti nugalėtojus - lygiosios 2:2, o baudinius tiksliau  realizavo P.Slančiausko moksleiviai, nustumdami Kriukų komandą į ketvirtąją  vietą. Rungtynėse dėl penktosios vietos komandos nesulaužė tradicijų - prireikė baudinių, kuriuos tiksliau smūgiavo Gataučių futbolininkai, nustumdami Gasčiūnų mokyklos komandą į šeštąją vietą. Komandų rikiuotė: 1. Žagarės gimn. 2. Saulės pagr. 3. M.Slančiausko progimn. 4. Kriukų pagr. 5. Gataučių pagr. 6. Gasčiūnų pagr.

Pakruojo rajone apsieita be staigmenų - kelialapį  iškovojo Žemynos pagrindinės mokyklos moksleiviai, kurie trečiąkart  pateko į finalinį etapą. Sidabro medaliais antrus metus iš eilės pasipuošė Balsių pagrindinės mokyklos moksleiviai, kurie pademonstravo kovingą ir kokybišką futbolą.  Į prizininkų trejetą suspėjo  ir lygos debiutantai  - Linkuvos gimnazijos moksleiviai, kurie buvo labai arti pergalės rungtynėse su Žemynos moksleiviais. Komandų rikiuotė: 1. Žemynos pagr. 2. Balsių pagr.3. Linkuvos gimn. 4. Pašvitinio pagr.

Radviliškio rajone Šeduvos gimnazijos moksleiviai buvo arti staigmenos - lygiosios su praeitų metų čempionais Gražinos moksleiviais atvėrė galimybę iškovoti trokštamą kelialapį į finalinį etapą. Tačiau kitos nuomonės buvo Gražinos futbolininkai - septyni sausi įvarčiai į Sidabravo komandos vartus ir antrus metus iš eilės kelialapis jų rankose.   Bronzos medalius iškovojo Pašušvio mokyklos komanda, kuri nustūmė kovinguosius Sidabravo futbolininkus  į ketvirtąją vietą. Komandų rikiuotė: 1. Gražinos pagr. 2. Šeduvos gimn. 3. Pašušvio pagr. 4. Sidabravo pagr.

 

 

Rėmėjai:

 

     

 

Grįžti